Groepen

Wil jij een unieke locatie voor jouw groep? Wij hebben de plek achter de duinen én op het strand? Strandclub Zee is de toplocatie op de Brouwersdam!

Wij hebben dé locatie boven de zee waar je geniet van een unieke uitzicht. Het warme interieur en oog voor detail zorgen ervoor dat jij je direct thuis voelt. Openhaard aan bij een frisse zomerdag of een loungeplek buiten om na het heerlijke diner verhalen met elkaar te delen. 

Wil je het intiem of groots aanpakken? Met ons professionele én gezellige team helpen wij jou om er tot in de puntjes een onvergetelijke dag van te maken!

Samen bespreken wat de mogelijkheden zijn? Kom een keertje langs om de sfeer te proeven of vul onderstaand formulier in. Samen maken we er een mooie dag van!

Bruiloft

Trouwen op het strand, terwijl je het gevoel hebt in een tropisch oord te zijn? Wie wil dat nou niet.. Strandclub Zee is de enige strandclub in de omgeving die zó dicht bij de zee gelegen is én je dit fantastische gevoel geeft. 

Stel het jezelf eens voor; een plechtigheid op het strand, terwijl de kite surfers op de achtergrond over zee scheren, daarna volgt de receptie waar jullie toosten op deze grote dag waar jullie elkaar het JA woord hebben gegeven. Een lekker drankje, ingeschonken door onze vriendelijke bediening, met daarbij fantastische hapjes. En daarna, het diner! Wat dacht je van een walking dinner, BBQ, zittend diner, kleine hapjes of een buffet? Mogelijkheden genoeg! Na het diner volgt het feest, waarbij de voetjes van de vloer gaan bij alle familie en vrienden, terwijl je de zon in de zee ziet ondergaan. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op!

Verjaardagen & Jubilea

Zijn jullie net ouders geworden? Of is er iemand jarig in de familie? Of wellicht willen jullie graag een vrijgezellenfeest organiseren of een jubileum? Ook hiervoor ben je bij Strandclub Zee aan het juiste adres. Neem plaats op ons gezellige terras en geniet van lekkere hapjes en drankjes en kies voor bijvoorbeeld een lekkere BBQ als diner, terwijl de cadeautjes worden uitgepakt en het leven gevierd wordt. Neem een lekkere Gin Tonic of cocktail erbij, of een heerlijk wijntje of frisdrankje. Laat je door ons in de watten leggen!

Bedrijven

Strandclub Zee is dé locatie voor het vieren van een bedrijfsfeest. Een ontspannen sfeer, waar genieten centraal staat, dát is Strandclub Zee. Wij overleggen graag met jullie over de invulling van het geplande personeelsfeest, een teambuilding dag of bijvoorbeeld het afscheid van een collega. Denk hierbij ook aan sportieve, culinaire of creatieve activiteit om jullie dag compleet te maken! Of wat dacht je van een leuke workshop?

Meer informatie?

Wij geven je graag meer informatie over onze mogelijkheden en helpen je graag  bij het organiseren van je feesten of partijen.